Ha Ön eladná, vagy bérbeadná ingatlanát:

Vegye fel a kapcsolatot irodánkkal és szakmai tapasztalatokkal rendelkező felkészült munkatársaink segítenek Önnek megtalálni a legrövidebb időn belül legmagasabb vételárat kínáló vevőt, vagy bérlőt ingatlanára.

Kérésére—időpont egyeztetést követően—személyesen, az értékesíteni, bérbe adni kívánt ingatlanban keressük fel Önt. Kiszállásunk díjtalan és Önnek semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Díjmentesen felmérjük ingatlanát, fényképfelvételeket, méretarányos alaprajzot, állapotfelmérést készítünk ingatlanáról.


Ha megbízást ad irodánknak: 

Ingyenesen elkészítjük ingatlana irodai és internetes bemutató anyagát.

Ingyenesen ellenőrizzük az ingatlan tulajdoni lapját (szükség esetén helyszínrajzát), az illetékes földhivatalban, vagy TakarNet földhivatali számítógépes információs rendszerén keresztül.

Ingatlant kereső ügyfeleinknek részletes színes bemutató anyagot küldünk az Ön ingatlanáról, Őket a vásárlás  lehetőségéről és feltételeiről telefonon is tájékoztatjuk

Elhelyezzük és mindenki számára hozzáférhetővé tesszük ingatlanának publikus adatait, fotóit, és alaprajzát saját weblapunkon és a leglátogatottabb országos—ingatlanokat kínáló—internetes oldalakon.

Előzetes beleegyezésével, igényesen elkészített értékesítét meggyorsító információs táblát helyezünk el az ingatlanon

Irodánkat megkereső érdeklődő ügyfeleknek teljes körű tájékoztatást adunk ingatlanáról és a helyszínen személyesen mutatjuk be az ingatlant.

Rendszeresen tájékoztatjuk Önt az érdeklődőkről.

Megbízási díjat csak abban az esetben számítunk fel, ha megtaláltuk ingatlana vevőjét, vagy bérlőjét.

Természetesen az Öntől kapott bizalmas információkat diszkréten és bizalmasan kezeljük. Adatait a vonatkozó törvény előírásainak megfelelően tartjuk nyilván.
 


 

Ha bővebb információra van szüksége, vagy meg szeretné bízni irodánkat,
kattintson az "Elérhetőség" menüpontra és

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT IRODÁNKKAL MOST!

 

vagy keressen fel bennünket személyesen,

hogy megtisztelő bizalmáért, Önnek is korrekt, eredményes szolgáltatást nyújthassunk.